Unsuz, Yağsız və Şəkərsiz Peçenye

Yields: 1 Serving Difficulty: Easy

Həm şəkər yox, həm yağ yox, həm də un yox. Pəhrizdə olanlar və sağlamlığına diqqət etmək istəyənlər üçün əla bir seçimdir. Evdar.az unsuz, yağsız və şəkərsiz peçenyenin reseptini təqdim edir.

Unsuz, Yağsız və Şəkərsiz Peçenyenin tərkibi:

  • 1 paket  kokos (50 qram)
  • 1 ədəd alma
  • 7 qaşıq yulaf yarması
  • gözəyarı üzüm qurusu
  • 1 ədəd yumurta ağı

Unsuz, Yağsız və Şəkərsiz Peçenyenin hazırlanma qaydası:

Bir qabda 50 qr kokos, 1 ədəd yumurta ağı, suyu sıxılmış alma rəndəsi, yulaf yarması və üzüm qurusunu töküb qarışdırın.  Yaxşıca qarışdırıb xəmir halına gətirin. Əldə etdiyiniz  xəmirdən kiçik parçalar götürüb şəkil verərək  yağlı kağız sərilmiş soba sinisinə  aralıqlarla düzün. Peçenyeləri əvvəlcədən 150  dərəcə qızdırılmış sobada 15-20 dəqiqə bişin. Hazır peçenyeləri süfrəyə çayın yanına verə bilərsiniz.
Nuş Olsun!

2 Şərhlər

Bir cavab yazın

Sizin e-poçt ünvanınız dərc edilməyəcəkdir. Gərəkli sahələr * ilə işarələnmişdir