Azərbaycan Milli Mətbəxi Ləvəngi-Plov
200 növü olan Azərbaycan plovu xalq arasında “Azərbaycan mətbəxinin Şahı” sayılır.Bu növlərin hər birinin ayrı-ayrılıqda hazırlanma metodu və özünəməxsus dadı var. Bunlardan biri də Ləvəngi …
Recipe Tag
200 növü olan Azərbaycan plovu xalq arasında “Azərbaycan mətbəxinin Şahı” sayılır.Bu növlərin hər birinin ayrı-ayrılıqda hazırlanma metodu və özünəməxsus dadı var. Bunlardan biri də Ləvəngi …
“Mirzə Qasımbəy “yeməyi qədim Azərbaycan mətbəxinin doyumlu, həm də ləzzətli yeməyidir. Mətbəximizin bu dadlı yeməyi Azərbaycanla yanaşı İranda da olduqca məşhurdur. İranda bu yeməyə Qasımbəy …
Çoban aşı adıyla bilinən bu ləziz plov Azərbaycan mətbəxinin ən dadlı təamlarından biridir. Çoban aşı əsasən qoyun ətindən hazırlanır. Ancaq qoyun ətinin əvəzinə mal əti …
Qatlama və ya bişi – Azərbaycan milli mətbəxinin kövrək və xırçıltlı şirniyyatıdır. Evdar.az qat-qat, xırçıltılı qatlamanın reseptini təqdim edir. Tərkibi: 5 stəkan un 2 ədəd …