İlk öncə soğanı kub formasında doğrayın. Doğranmış soğanı zeytun yağında tavada rəngi dəyişənə qədər yüngülcə qızardın. Üzərinə kub formasında doğranmış bibərləri əlavə edib qovurun. Daha sonra tavaya tomat pastası əlavə edin və tərəvəzləri tomat pastası ilə birlikdə 2 dəqiqə qızardın. Kiçik kub formasında doğranmış pomidor, pul bibər, duz, istiot və çox xırda doğranmış sarımsağı əlavə edin. Tavanın qapağını örtün ki, pomidorlar bir az şirəsi buraxsın. Şirəsini buraxan pomidorlara 1 stəkan qaynar su əlavə edin və 10 dəqiqə daha az odda bişirin. Bu sousu soba sinisinə töküb üzərinə balıq dilimlərini qoyun. Bir qabda limon suyunun üzərinə xırda doğranmış cəfəri əlavə edib qarışdırın. Bu qarışığı balığın üzərinə tökün. Balıqları əvvəlcədən 175 dərəcə qızdırılmış sobada bişirin. Bişən balıq yeməyini istədiyiniz göyərti ilə süfrəyə verə bilərsiniz.
Nuş Olsun!