Üzərinə yumurta sarısı əlavə edin. Əgər yumurta sarısının rəngi tünd deyilsə sarıkök əlavə edə bilərsiniz.
Pendiri rəndənin xırda gözündən keçirin. Bir qabda rəndələnmiş pendir və xəmiri əllə yaxşıca qarışdırın.
Hazırladığınız xəmiri streç salafana keçirib yarımsaatlıq soyuducuya yerləşdirin.
Soyuducudan götürdüyünüz xəmiri iki hissəyə ayırın. Hər hissəsini oxlovla dəzgahın üzərinə yayın. Xəmirin üzərinə boşqab qoyub dairəvi kəsin. Xəmirin üzərindən müxtəlif kokteyl çubuqlarıyla dəliklər açın.
Dairədən 8 üçbucaqlar kəsin. İkinci xəmiri eyni bu qaydayla hazırlayın.
Xəmirləri soba sinisinə aralıqlarla düzüb əvvəlcədən 170 dərəcə qızdırılmış sobada 6-8 dəqiqə bişirin. Rəngini çox dəyişmədən krekerlər qurumalıdır.
Sobadan götürüb soyuduqdan sonra yeyə bilərsiniz.
Nuş Olsun!