Kremi hazırlamaq üçün bir qabda soyuq qaymağı qatılaşana qədər mikserlə çırpın. Başqa bir qabda xamanı şəkər kirşanı ilə çırpın. Çırpılmış qaymaqla xamanı birləşdirin. Kremin kiçik bir hissəsini tortu üzərini örtmək üçün ayırın. Yarımkürə şəklində dərin bir qab götürün. Diametri 22 sm olan qabdan istifadə edərək dairə kəsin. Qabın içərisinə streç salafan sərin. Biskvitin digər hissəsini kiçik kub formasında doğrayın. Tortun üzərinə səpmək üçün bir neçə biskvit qırıntığı saxlayın. Kub formasında doğradığınız biskvitlərin hər birini kremə batıraraq streç salafan sərdiyiniz qaba yığın. Üstünə dairəvi biskvit bazasını qoyun. Daha sonra üzərini streç salafanla örtüb 4-5 saatlıq və ya bir gecə soyuducuda saxlayın. Tortu soyuducudan çıxarıb uyğun bir qaba çevirin. Qabı və streç salafanı çıxarın. Bütün tortu kremlə örtün, biskvit qırıntıları səpib giləmeyvə ilə bəzəyin.
Nuş Olsun!