İlk öncə marqarini əridin. Dərin bir qaba əridilmiş yağ, yumurta və xama əlavə edib qarışdırın. Sodanı limon suyuyla söndürüb əlavə edin. Unu da əlavə edib yumşaq, ələ yapışmayab xəmir yoğurun. Xəmiri 6 bərabər hissəyə bölüb kündələyin. Kündələri boşqaba düzüb üzərini streç salafanla bükün və ən azı 1 saatlıq soyuducuya yerləşdirin. Kündənin birini dəzgahın üzərində dairə halına salın ( xəmirin qalınlığı 2-3 mm). Daha sonra 8 hissəyə bölüb hər birinə 1 çay qaşığı bişmiş qatılaşdırılmış süd qoyub bükün (kənarlarını mərkəzə qatlayın, içliyi "möhürləyin", mütəkkə kimi yuvarlayıb yüngülcə basın). Bu qaydayla bükmələri hazırlayıb şəkər tozuna bulayın. Yağlı kağız sərilmiş soba sinisinə düzüb əvvəlcədən 180 dərəcə qızdırılmış sobada təxminən 30-40 dəqiqə bişirin.