İftar Menyusu – 26-cı Gün

Ramazan ayının 26-cı gününə iftar süfrəsinə dadlı və çox vaxt aparmayan menyu hazırlaya bilərsiniz. Evdar.az İftar süfrəsi üçün reseptləri təqdim edir. Sobada Tənbəl Pelmeni
Zərif xəmiriylə, qiyməylə və tərəvəzlərlə hazırlanan sobada tənbəl pelmeni. Bu dadlı yeməyi hazırlamaq üçün...(RESEPT ÜÇÜN BURAYA KLİKLƏYİN).
Vitaminlə Zəngin Qızıl Şorba
Dana əti, noxud və yaşıl mərciməklə hazırlanan qızıl şorba, vitamin baxımından olduqca zəngindir. Tərkibində zülal, dəmir, fosfor və maqnezium mineralları da olan bu şorba immuniteti gücləndirdiyi üçün ayda iki dəfə bişirilməsi məsləhətdir. Qızıl şorbanı hazırlamaq üçün..(RESEPT ÜÇÜN BURAYA KLİKLƏYİN).
Sadəcə 4 Ərzaqla Dadlı Salat
Servings: 1 yield(s)