Yeni İl Gecəsində Süfrələrinizi Rəngləndirəcək 20 Ləzzətli PLOV Resepti
Yeni il süfrəsi dedikdə ağıla gələn ilk üç yeməkdən biri, şübhəsiz ki, bol inqrediyentli düyü plovudur. Qızardılmış hinduşka, toyuq və ya qırmızı ət ilə yanaşı süfrəyə ən çox tamamlayıcı yemək olaraq plov verilir. Yeni il süfrələrini daha da zəngin etmək üçün ən ləziz plov reseptlərini sizin üçün topladıq. Evdar.az Yeni il menyusu üçün 20 ləziz plovun reseptini təqdim edir.
Tərkibi: orta ölçülü balqabaq, düyü, soğan, ət (istədiyiniz ət növü), şabalıd, ərik qurusu, üzüm qurusu, alça qurusu, kərə yağı, duz, şəkər tozu
Hazırlanma qaydası üçün klikləyin...
Tərkibi: uzun düyü, maş lobya, noxud, üzüm qurusu, kənd toyuğu, soğan, zoğal qurusu, duz, istiot, sarıkök, zəfəran, kərə yağı.
Hazırlanma qaydası üçün klikləyin..
Tərkibi: düyü, su, quzu əti, soğan, kəvər, yaşıl soğan, turşəng, şüyüd, cəfəri, yağ, zəfəran, duz. Qazmaq üçün: un, kərə yağı, isti su, duz.
Hazırlanma qaydası üçün klikləyin..
Tərkibi: düyü, su, duz. Qazmaq üçün: yumurta, xama Toyuq üçün: toyuq, qırmızı bibər tomatı, xama, qaragöz lobya,, soğan, zirinc, yağ, üzüm və ərik qurusu (qaysı), zəfəran və ya sarıkök
Hazırlanma qaydası üçün klikləyin...