Çiyələk Mürəbbəsi

Yields: 1 Serving

Həm görünüşünə, həm də dadına görə hər kəsin sevdiyi çiyələk mürəbbəsinin reseptini təqdim edirik.

Tərkibi:

  • 1 kq çiyələk
  • 1 kq şəkər tozu

Hazırlanma qaydası:

İlk öncə çiyələklərin yarpaqlarından təmizləyib yuyun. Böyük bir qabın içərisinə az-az şəkər tozu və çiyələk əlavə edin. Şəkər tozu bütün çiyələklərin üstünü örtməlidir. Çiyələklərin suyu çıxanadək 2-3 saat kənarda saxlayın. Lakin qarışdırmaq olmaz. Çiyələklərin suyu çıxdıqdan sonra vam ocaqda bişməyə qoyun. Şəkər tozu əridikdən sonra ocağın altını artırıb təxminən 30 dəqiqə bişirin.

Müəllif : Lilparscake

Nuş Olsun!

Bir cavab yazın

Sizin e-poçt ünvanınız dərc edilməyəcəkdir. Gərəkli sahələr * ilə işarələnmişdir