Category: Qəlyanaltılar
Yields:
1 Serving
Kəsmik və göyərti ilə doldurulmuş bibər həm gündəlik, həm də bayram süfrəsi üçün dadlı və faydalı qəlyanaltıdır. Evdar.az asan hazırlanan kəsmikli rəngli bibərlərin reseptini təqdim edir.
Tərkibi:
- 3 ədəd fərqli rəngli bibər
- 350 qr kəsmik
- 200 qr ərinmiş pendir
- şüyüd, kəsmik, cəfəri
- 1 diş sarımsaq
- duz, istiot
Hazırlanma qaydası:
İlk öncə bibərlərin baş hissəsini kəsib tumlarını təmizləyin.
İçliyi hazırlamaq üçün bir qabda kəsmik, ərinmiş pendir, xırda doğranmış göyərtilər, əzilmiş sarımsaq, duz və istiot töküb qarışdırın. Bibərlərin başından kəsdiyiniz hissələri xırda kub formasında doğrayıb içliyə əlavə edin.
Bibərlərin içini hazırladığınız içliklə doldurun. Daha sonra doldurulmuş bibərləri 0.5 sm qalınlığında doğrayıb süfrəyə verin.
Nuş Olsun!