İftar üçün bir-birindən fərqli, damaq dadınıza və büdcənizə uyğun olan reseptlərimizi hazırlaya bilərsiniz. Evdar.az Ramazanın 4-cü gününə asan və doyurucu reseptləri təqdim edir.
” Ət daşı” adlanan xüsusi yasdı daş üstündə döyülən ətdən hazırlanan Naxçıvan mətbəxinin ən məşhur yeməyi. Ləzzətli daş küftəni hazırlamaq üçün..(RESEPT ÜÇÜN BURAYA KLİKLƏYİN)
YÜNGÜL VƏ DOYURUCU YUNAN SALATI
Yunan Salatı, bizim damaq dadımıza uyğun, hər gün istifadə etdiyimiz məhsullardan hazırlanan bir salatdır. Hər süfrəyə yaraşan yüngül salatı hazırlamaq üçün…(RESEPT ÜÇÜN BURAYA KLİKLƏYİN)
Noxud kotleti – müxtəlif vitaminlər və minerallarla zəngin bir yeməkdir. Bu, ət yeməyən insanlar üçün əvəzolunmaz bir qidadır. Noxudun tərkibində insan orqanizmində bir çox prosesdə iştirak edən çox miqdarda zülal var. Ətirli, faydalı və dadlı noxud kotletinİ hazırlamaq üçün..(RESEPT ÜÇÜN BURAYA KLİKLƏYİN)
5 DƏQİQƏYƏ SOBADA BİŞMƏYƏN PEÇENYE
Soba istifadə etmədən 5 dəqiqədə limonlu peçenye hazırlaya bilərsiniz. Çayın yanında süfrəyə verə biləcəyiniz ləzzətli peçenyeni hazırlamaq üçün..(RESEPT ÜÇÜN BURAYA KLİKLƏYİN)
Görünüşü bir sənət əsəri kimi, zərif, dadlı buket çörək. Yumşaq, ləzzətli və buket görünüşüylə qonaqlarınızı təəcübləndirəcək Briyoş çörəyinin hazırlamaq üçün…(RESEPT ÜÇÜN BURAYA KLİKLƏYİN)
Allah Tutduğunuz Orucu Qəbul Etsin!