İftar Menyusu – 9-cu Gün

Yields: 1 Serving

İftar süfrəsi üçün asan və doyurucu yeməklər hazırlaya bilərsiniz.

Evdar.az Ramazan ayının 9-cu günü üçün iftar menyusunu təqdim edir.

QAYNADILMIŞ DİL DELİKATESİ

Qaynadılmış ətirli mal dili ən dadlı delikateslərdəndir. Dildən həm tək halda, həm də müxtəlif salatlarda istifadə edilir. Kahı və pomidorla bəzədilmiş ətirli mal dili delikatesini hazırlamaq üçün..(RESEPT ÜÇÜN BURAYA KLİKLƏYİN)

BOYAT ÇÖRƏKDƏN QƏLYANALTI

Evinizdə qalan boyat çörəklərlə həmişə nə edəcəyinizi, necə dəyərləndirəcəyinizi düşünürsünüz? Çörəkləri israf etmək əvəzinə boyat çörəklərdən bir çox yemək hazırlamaq olar. Boyat çörəkdən asan və doyurucu yemək hazırlamaq üçün..RESEPT ÜÇÜN BURAYA KLİKLƏYİN)

QOXUSUYLA MƏST EDƏCƏK PORTAĞALLI ÇİZKEYK

C vitamini baxımından zəngin bu dadlı deserti çay süfrənizə təqdim edə bilərsiniz. Qoxusuyla məst edəcək çizkeyki hazırlamaq üçün..RESEPT ÜÇÜN BURAYA KLİKLƏYİN)

BALLI SOUSDA TOYUQ QANADI

Sobada dadlı, şirəli, ətirli toyuq qanadları hazırlaya bilərsiniz. Ballı sousda toyuq qanadı hazırlamaq üçün..RESEPT ÜÇÜN BURAYA KLİKLƏYİN)

Allah Tutduğunuz Orucu Qəbul Eləsin!

Bir cavab yazın

Sizin e-poçt ünvanınız dərc edilməyəcəkdir. Gərəkli sahələr * ilə işarələnmişdir