Search for a Recipe

Keyword

Category

CategoryBalıq YeməkləriBayram ReseptləriÇörəklərCupcakelərDesertlərDondurmalarƏt YeməkləriHəftəlik MenyuİçkilərNovruz bayramıPeçenyelərPəhriz YeməkləriPizzalarPlovlarQarnir və SouslarQəlyanaltılarQış TədarüküRamazan ayıSağlam QidalanmaSalatlarŞirniyyatlarSizdən GələnlərŞorbalarTortlarToyuq YeməkləriUşaq YeməkləriXəmir İşləriYeni il süfrəsi

Cuisine

CuisineAmerika MətbəxiAzərbaycan MətbəxiBalkan MətbəxiBraziliya MətbəxiDünya MətbəxiFransa MətbəxiGəncə MətbəxiGürcü MətbəxiHind Mətbəxiİngilis Mətbəxiİran Mətbəxiİspan Mətbəxiİtalyan MətbəxiLənkəran MətbəxiLəzgi MətbəxiMeksika MətbəxiÖzbək MətbəxiQarabağ MətbəxiQax MətbəxiQazaxıstan MətbəxiQəbələ MətbəxiŞəki MətbəxiŞuşa MətbəxiTürk MətbəxiYapon MətbəxiYunan MətbəxiZaqatala Mətbəxi

Cooking Method

Cooking Method

Tags

Tagsairfryerdə toyuq qızartmasıairfryerdə yemək reseptibu gün nə bişirimdana ürəyi qovurmasıdolma reseptigündəlik menyuİsita halvasının reseptikələm dolmasının reseptiLənkəran yeməyiLəzgi mətbəxinin şirniyyatımenyuMilli şirniyyat növünahara nə bişirimqədim azərbaycan şirniyyatıqədim yemək reseptiqiyməqatıq yeməyiqırmızı kələm dolmasının reseptiqovut necə hazırlanırqovutun hazırlanma qaydasıqovutun reseptisoğan şorbası necə hazırlanırsoğan şorbasının reseptiUn halvasının reseptiunudulmuş yemək resepti

966 recipe(s) found

Salatları Ləzzətə Gətirən “Vinegret” Sousu

Vinegret (Vinaigrette) ən qədim fransız souslarından biridir. Fransızca sirkə mənasını verən “vinaigre” sözündən götürülmüş bu söz (vinaigrette) adından da göründüyü kimi sirkə və bir növ …

Dopu Qabda (Güvəçdə) Dana Ürək Qovurması

Dana ürəyində çoxlu selen, fosfor, koenzim Q10 var.  Aşağı kalorili dəyəri ilə pəhriz saxlayanların siyahısına da uyğunlaşan dana ürəyi, dəmir və fosfor qaynağı olduğu üçün …

Gül Kələmli Həftəbecər Turşusu

Cəmiyyət olaraq hər yeməkdə turşu yeyən və çox sevən insanlarıq. Yay-qış bütün fəsillərdə çox istehlak edilən turşular bol çeşidləri ilə iştahaaçan xüsusiyyətə malikdir. Sağlamlığa faydalı …

Fransız Mətbəxinin Dadı Damaqda Qalacaq Qəlyanaltısı “Volovan”

“Volovan” Fransız mətbəxinin dadı damağınızda qalacaq qəlyanaltılarından biridir. Bütün dünyada sevilən “Vol au vent” kimi də tanınan Volovan, fransızca “küləkdə uçmaq” deməkdir. Həm şirin, həm …

36 Saat Soyuq Mayalanmış Xəmirdən Çörək

Çörək insan kimi dincəlməlidir. Əgər yaxşı dincəlməsə, gluten düzgün hərəkət etməsə, düzgün formalaşmasa ciddi problemlər yarada bilər. Unu düzgün emal etsəniz, düzgün turş xəmirdən istifadə …

Şəfa Anbarı- Yer Alması Şorbası

Yer alması xarici görünüşünə görə kartof və kərəvizə bənzəyir, bir az da zəncəfil kimidir. Qida dəyəri baxımından çox zəngin tərəvəz olan yer almasının ən əhəmiyyətli …

Ballı “Panço” Tortu

Bir çox şirniyyat sevənlər ballı tortları xoşlayırlar. Ancaq bu tortun bir mənfi cəhəti korjlarının bir-bir yayılıb bişirilməsidir. Lakin ballı Panço tortu istisnadır. Xəmiri hazırlamaq və …

Ağızda Əriyən Badamlı Peçenye

Soyuducunuzda hər zaman olan məhsullardan sözün əsl mənasında ağızda əriyən badamlı peçenye bişirə bilərsiniz. Evdar.az badamlı peçenye reseptini təqdim edir. Badamlı Peçenyenin tərkibi: 125 qr …

Balıq Yeməklərinin Yanında Süfrəyə Verilən Ən Ləziz Salat

Balıq yeməklərinin yanında süfrəyə çox ləziz və asan hazırlanan narlı, soğanlı salat verə bilərsiniz. Evdar.az narlı, soğanlı salatın reseptini təqdim edir. Narlı, soğanlı salatın tərkibi: …

Dadlı Qəlyanaltı: Saçaq Pendir Qızartması

Bu pendir qızartması tez hazırlanan yüngül və dadlı qəlyanaltıdır. Evdar.az saçaq pendir qızartmasının reseptini təqdim edir. Saçaq Pendir Qızartmasının tərkibi: saçaq pendir un su yağ …

İrəvan Mətbəxinin Əvəlikli Daşma Plovu

Qədim türk yurdu olan İrəvanda yetişən əvəlikdən bir çox yeməklər hazırlanırdı. Bunlardan biri də çəkmə plov və ya əvəlikli İrəvan aşı da adlanan daşma plovdur. …

Tərəvəzli Mal Dili Salatı

Tərəvəzli Mal Dili Salatı…Mal, qoyun dilinin tərkibində dəmir, kalsium, kalium, natrium və s. elementlər, B1, B2, B6, PP vitaminləri var.