Category: Balıq Yeməkləri

Yields:
1 Serving
Sentyabr ayından etibarən artıq balıq mövsümü başlayıb. Adətən balıq “r” hərfi olan aylarda yeyilir. Zəngin vitamin tərkibi və güclü qida dəyəri baxımından olduqca faydalı olan balıqları böyükdən kiçiyə hər kəs nizamlı olaraq yeməlidir. Omega-3 baxımından zəngin olan bu qidanın ürək damar xəstəliklərinə qarşı da qoruyucu bir təsiri var. Həmçinin yağ nisbəti aşağı olduğu üçün də çəkiyə nəzarət baxımından da əhəmiyyətlidir. Hər balığın mövsümü fərqlidir. Mövsümündə istifadə edilən balıqlar hər zaman daha ləzzətlidir. Mövsümü qədər balığın necə bişirildiyi də olduqca əhəmiyyətlidir.
Evdar.az sizlər üçün balığın növlərinə görə bişirilmə qaydasını təqdim edir.
Nuş Olsun!
Instructions
-
Qızartma
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Ağ amur (belamur) balığı hagda heçnə dimediz çox dadlı baligdi